Om træningen

Hvad kan du forvente af træningen hos Hjertehund?

Fysisk

Agilityholdene er 2 hunde pr halve time, og andre hold er op til 8 kursister pr hold. Der er ikke fri leg på nogen hold. Alle hunde skal som udgangspunkt være i snor. Hvalpeholdet er dog undtaget hvis hundene matcher i leg, jeg vægter dog træningen blandt andre hunde højest.

På holdtræning er plads til individuelle ønsker om træning og alle hunde træner ikke nødvendigvis bestemte øvelser på samme tid. Hver øvelse trænes på jeres niveau og da nogle øvelser er overbygninger til andre, kan det være forskellige øvelser jeg beder jer træne.

Jeg går rundt til jer individuelt under træningen. I styrer selv pauser, som er en vigtig del.

Kom i god tid og gå en tur i området så hunden har fået snuset lidt og kommer stille og roligt til træningspladsen. Det er aldrig godt at komme direkte fra bilen og ind på pladsen i sidste øjeblik.

Det er en god idé at finde “jeres” plads på træningspladsen og gå efter den samme plads hver gang i kommer, hvis du har en hund der har det lidt svært ved nye ting/hunde/omgivelser.

Al holdtræning hos Hjertehund sker på eget ansvar.

Aflysning og erstatning 

Ind imellem sker det, at jeg må aflyse holdene, og så får i en anden træning som erstatning. Erstatningstræning bliver ikke nødvendigvis på samme dag eller tid som normalt. 

I tilfælde af afbud på et hold, kan jeg vælge at slå andre hold sammen på tidligere/senere tider. 

I forbindelse med ændring af holdene, bliver man som kontaktet på mail og det bliver evt også skrevet i gruppen “Hjertehund Agility Gruppe”
Du bør derfor altid tjekke din mail og facebookgruppen før du kører hjemmefra! 

Læs mere om de enkelte holdtyper, ved at klikke på en af følgende: Agility, tricks, lydighed, rally-lydighed, hvalpetræning

Online

Online kurserne indholder video, hvordan du kan indlære og træne de forskellige øvelser. Der er desuden beskrevet indlæringsmetoder.

Du kan vælge at gå på holdene uden at have kontakt til mig. Eller du kan fast ved hver træning, eller bare hvis du får brug for det, filme din træning, uploade den til din profil på www.youtube.com og så skrive linket i kommentarfeltet.

Tilmeldingen er økonomisk bindende og betalingen skal ske før du får adgang til holdet. Træningen foregår på eget ansvar.

.