Om træningen

Hvad kan du forvente af træningen hos Hjertehund?

Fysisk

Holdet er på max 6 kursister og der er ikke fri leg på nogen hold. Alle hunde skal som udgangspunkt være i snor. Hvalpeholdet er dog undtaget hvis hundene matcher i leg.
Der er plads til individuelle ønsker om træning og alle hunde træner ikke nødvendigvis bestemte øvelser på samme tid. Hver øvelse trænes på jeres niveau og da nogle øvelser er overbygninger til andre, kan det være forskellige øvelser jeg beder jer træne.
Jeg går rundt til jer individuelt under træningen. I styrer selv pauser, som er en vigtig del.

Kom i god tid og gå en tur i området så hunden har fået snuset lidt og kommer stille og roligt til træningspladsen. Det er aldrig godt at komme direkte fra bilen og ind på pladsen i sidste øjeblik.
Det er en god idé at finde “jeres” plads på træningspladsen og gå efter den samme plads hver gang i kommer, især hvis du har en hund der har det lidt svært ved nye ting/hund/omgivelser.

Læs mere om de enkelte holdtyper, ved at klikke på en af følgende: Agility, tricks, lydighed, rally-lydighed, hvalpetræning

Online

Jeg har på hver side til hver øvelse forklaret og beskrevet, hvordan du skal indlære og træne de forskellige øvelser. Der er desuden beskrevet indlæringsmetoder.

Du kan vælge at gå på holdene uden at have kontakt til mig. Eller du kan fast ved hver træning, eller bare hvis du får brug for det, filme din træning, uploade den til din profil på www.youtube.com og så skrive linket i kommentarfeltet.

Tilmeld nyhedsmail!


Få direkte besked om: 

-Nye hold

-Tilbud 

-Online kurser 

++++ Via nyhedsmail får du her i december frem til 24/12, hver dag små øvelser/tricks helt gratis, og via træning kan du hver søndag vinde gode præmier!

Wuhu, Du har tilmeldt nyhedsmail! :D